Over ons

Wie wij zijn

Brenders Installatietechniek is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in installatietechniek. Al meer dan 10 jaar bieden wij hoogwaardige diensten aan klanten in de regio.

Bij Brenders Installatietechniek streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ons team van bekwame en ervaren professionals is toegewijd aan het leveren van uitstekende service en het leveren van kwaliteitsoplossingen voor al uw installatiebehoeften.

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van installatietechniek, waaronder elektrische installaties, loodgieterswerk, verwarming en koeling, ventilatiesystemen en duurzame energieoplossingen. Of u nu een residentiële, commerciële of industriële klant bent, wij hebben de expertise om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Ons bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en werkt nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we aan hun verwachtingen voldoen. We luisteren naar uw wensen, bieden professioneel advies en zorgen voor een efficiënte en betrouwbare uitvoering van projecten.

Bij Brenders Installatietechniek streven we ook naar duurzaamheid en energie-efficiëntie. We zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends in de sector en kunnen u helpen bij het kiezen van milieuvriendelijke oplossingen die zowel kostenbesparend als ecologisch verantwoord zijn.

Of u nu een kleine reparatie nodig heeft, een nieuw systeem wilt installeren of advies nodig heeft over energiebesparing, bij Brenders Installatietechniek bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw installatiebehoeften.

Onze missie

Wij staan voor installatietechniek waarbij de klant centraal staat.

Onze visie

Een comfortabele en leefbare omgeving voor iedereen, dat is wat wij graag zouden zien.

Wat wij doen

Installatietechniek.

Hieronder is een overzicht van onze werkzaamheden te vinden. Wij voeren veelal werkzaamheden uit aan de centrale verwarming, verrichten allerlei loodgieterswerken en voorzien wij u graag van nieuw sanitair. Het vervangen of onderhouden van uw Cv-ketel, het vernieuwen van de radiatoren of het aanleggen van een complete Cv-installatie is voor ons dagelijks werk.

Ook bij het verhelpen van lekkages, vernieuwen van gas- en waterleidingen of het vervangen van de riolering vindt u in ons een betrouwbare partner. Onze ervaren monteurs gaan geen uitdaging uit de weg en zijn pas klaar als alles naar tevredenheid is afgerond. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor grotere particuliere verbouwingen en renovaties.

Met decennia aan ervaring is er geen denkbaar probleem dat wij niet voor u kunnen verhelpen.

Lekkage

Last van lekkages? Wij kunnen helpen.

Verwarming

Wij zorgen ervoor dat u er warmpjes bijzit.

Gas

Voorkom risico op schade door het vernieuwen van uw gasleidingen.

Cv-ketels

Het vervangen of onderhouden van uw Cv-ketel is voor ons dagelijks werk.

Sanitair

Van douches, baden, wastafels en kranen. Wij regelen het.

Ventilatie

Wij zorgen voor een goede ventilatie in uw woning, essentieel voor uw gezondheid.

Loodgieters-
werkzaamheden

Van verstopte leidingen tot andere problemen, wij draaien er onze hand niet voor om.

Renovatie

Ook bij herstel of vernieuw werkzaamheden kunnen wij helpen.

Waarom Brenders?

Vrijblijvend advies en offerte

Wij komen graag bij u langs voor advies en een vrijblijvende offerte.

Altijd snel geholpen

Wij vinden altijd een passende oplossing om u zo snel mogelijk te helpen.

Uitstekende prijs-kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Netjes & snel

Werken binnen afgesproken tijd en laten alles weer netjes achter.

Betrouwbaar

Brenders laat u nooit in de kou staan en komt altijd zijn afspraken na. Geen verrassingen achteraf!

Professioneel

Professionele en nette monteurs met de juiste kennis en gereedschappen.

Reviews van onze klanten

Wij hebben dankzij Brenders Installatietechniek een werkende cv installatie zij hebben 7 radiatoren geplaatst en wat leidingwerk aangepast. Het zijn vriendelijke mannen goed in de communicatie en leveren net werk af.
Ik raad Brenders installatietechniek zeker aan!

Gerben van Dansik

Betrouwbaar, deskundig, meedenkend, snel, efficiënt en netjes. Zomaar wat typeringen om te kiezen voor Brenders Installatietechniek. En dat alles tegen een scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden!

Boudewijn Tiggelman

Gelukkig, het bestaat nog in deze tijd: vakwerk. De heren weten waar ze het over hebben, geven gedegen advies en zijn zelfs bereid een stapje extra te zetten waar nodig. Alle werkzaamheden uitgevoerd binnen de afgesproken tijden en prijs. Zo blij mee dat er meteen een offerte is aangevraagd vóór de volgende klus…

Eva van Eden

Niets op aan te merken, 100% tevreden. Ze hebben veel meegedacht en tips gegeven, wijzigingen tussendoor waren over het algemeen geen probleem. Omdat de inbouwdouche nog niet geleverd was zijn ze zelfs nog een keertje extra teruggekomen. Kortom, goeie service en gezellige gasten!

Kevin van der Keur

Portfolio

Project 1
Project 2
Project 3
Project 4