COVID-19 Maatregelen

De ontstane crisis en recente maatregelen rondom het coronavirus zullen naar verwachting beperkte gevolgen hebben voor de uitvoering van onze projecten en werkzaamheden. Op dit moment kunnen bijna al onze werkzaamheden nog doorgang vinden. Voor aanvang van ieder bezoek aan een woning, wordt vooraf door ons contact opgenomen om je te vragen of we welkom zijn en om risico’s uit te sluiten. Je hoeft hierover dus niet zelf contact op te nemen.

Om de risico’s voor iedereen zo ver mogelijk te verkleinen verzoeken wij je om de volgende maatregelen te nemen:

  • Ventileer de ruimte waarin gewerkt moet worden minimaal 8 uur van tevoren door een raam te openen;
  • Open de voordeur voor onze medewerkers als zij aanbellen en neem direct je toevlucht in een kamer die kan worden afgesloten;
  • Het aftekenen van werkbonnen vindt digitaal plaats. U ontvangt van de monteur een digitale versie van de werkbon. De monteur wacht in de auto totdat u de oplevering van het werk heeft gecontroleerd en de werkbon heeft getekend.

Het is natuurlijk mogelijk dat er vertragingen in leveringen van materialen optreden of dat we een andere afspraak moeten maken om te werken in een niet geventileerde ruimte. Wij vragen hiervoor om je begrip.

Aarzel niet om contact op te nemen mocht je nog vragen hebben over het werken in deze tijd van beperkende maatregelen.